2010. szeptember 14., kedd



Werder Bremen - Tottenham Hotspur
(Champions League, 1. forduló)
Szeptember 14. 20:45

tipp: Werder Bremen
odds: 1.95
fogadóiroda: Unibet
óvatosabb tipp: mindkét csapat gólt lő
odds: 1.55
fogadóiroda: Unibet

(Senki sem szereti a brémai muzsikusokat? Úgy látom nem sok Werder szimpatizáns van köztünk.) Jó kis német-angol párharcra kerül sor ma este a BL nyitányon.
A Tottenham Hotspurnél remekül sikerült a csapatot megerősíteni. Visszatért az ír fenegyerek Robbie Keane, érkezett William Gallas, Rafael Van Der Vaart és Stip Pletikosa kapus. Eléggé minőségi játékosok. A kispadon is egy általam sokra tartott úr, Harry Redknapp foglal helyet. Szóval remek kerettel bírnak a londoniak. Viszont ami tény, hogy idegenben nem megy annyira nekik. A Premier League nagyágyúi bizony rendre elporolják őket. Ami pedig az idei szezonjukat illeti, hát hogy is mondjam, hogy ne legyen túl sértő; gyengécske. Négy meccsen 5 pont!? És ráadásul itt a BL play offban is volt egy kis botlás, vagyis a Young Boys ellen röpke fél óra alatt már 3-0-ás zakóra álltak. No comment. Aztán persze a fejmosásnak köszönhetően főtáblára verekedték magukat. Defoe sérülése is kellemetlen probléma lehet Londonban.
A Werder Bremen csapatának bizony komoly nemzetközi kupatapasztalata van. És én bizony erre alapozom a tippemet. Igaz hogy a VB egyik nagy felfedezettje Mesut Özil nyártól a királyi gárda sztárocskája lett, de azért a csapat magja régen együtt van. Vagyis jól ismerik ám egymást Thomas Schaaf legényei. Minden szekcióban igen jó képességű játékosok harcolhatnak meccsről-meccsre. Tavaly az EL-ben szerepelhettek. A csoportban mindenkit szét is vertek, ahogy illett, és a kieséses szakaszban is mentek egy kört a Twentét verve, de a Valenciától hazai pályán kapott 4 gól már sok volt nekik, és búcsúzniuk kellett. Hazai környezettől távol is jól tudnak teljesíteni a németek. Én ma este az ő győzelmüket várom, még úgy is, hogy nem lesz ott ma a gólzsák Pizarro. Mert a foci egy olyan játék, aminek a végén úgyis mindig a németek győznek.
2-2 (1-2)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése